Starweb

E-handel som driver försäljning

Starweb grundades år 2000 erbjuder en egenutvecklad e-handelsplattform. Starweb tillhandahåller smart och användarvänlig e-handel riktad mot B2C, B2B och Omnikanal,

E-handel byggd för tillväxt

Starwebs e-handel driver försäljning och gör dina besökare till kunder. E-handelslösningen har en egen intelligens både genom smarta funktioner i plattformen och integrerade tjänster. E-handeln är användarvänlig och med en lång erfarenhet inom branschen hjälper vi dig även att öka synligheten och konverteringsgraden. Kunderna får inte bara en unik upplevelse utan även en sömlös köpprocess. Det ingår alltid en skräddarsydd design, automatisk drift och fri support via chat, mejl och telefon. Inga startkostnader, endast en månadshyra från 1395:-/mån.

Se alla funktioner hos Starweb

Koppla enkelt ihop din webbutik med Get a Newsletter

Med direktkopplingen i Starweb överför du enkelt dina kunders e-postadresser för riktade kampanjer eller nyhetsbrev. Det är väldigt smidigt att komma igång, du väljer de kunder eller nyhetsprenumeranter som du vill överföra till Get a Newsletter, anger ett namn på vad listan med e-postadresser ska heta och överför allt med ett klick!

Läs mer om kopplingen hos Starweb

Prova e-handel gratis i 30 dagar!

Du provar gratis i 30 dagar utan förbindelser, och beställer först när du är redo. Skräddarsydd design ingår i alla e-handelspaket STANDARD, PLUS och PREMIUM.

Prova Starweb gratis →