Samarbete

På Get a Newsletter är vi alltid intresserade av samarbeten som gynnar alla parter.  Kontakta oss gärna om du har några idéer kring samarbete. Läs några idéer om samarbeten nedan. 

Leverantörer av e-butiker

E-butikerna ökar mer och mer i och med att svenska folket blir mer vana vid att handla på Internet. Detta gör att du som e-butiksleverantör behöver vara ett knivskarpt alternativ för de som driver e-butiker. Ett sätt att öka mervärdet kan vara att erbjuda dina kunder ett bra verktyg för nyhetsbrev i samband med e-butiken. På så sätt kan de öka sin försäljning och fortsätta vara nöjda kunder hos dig. Tag gärna kontakt med oss och se hur vi kan hjälpa varandra framåt.

Webbhotell

Driver ditt företag ett webbhotell har ni fördelen med att ha många små kunder. I många kontrollpaneler för webbhotell finns möjligheten att lägga upp e-postlistor. Detta skiljer sig markant från att erbjuda kunderna ett externt nyhetsbrevsverktyg, främst tack vare ökad leveransbarhet, möjlighet till uppföljning och enklare administration av kontakterna. Kontakta oss så pratar vi vidare kring hur vi bäst integrerar nyhetsbrevet i er kontrollpanel.

Våra samarbetspartners

Starweb – Responsiv webbutik

Starweb grundades år 2000 och har idag kunder som sträcker sig från de minsta e-handlarna som har sitt lager hemma till Sveriges största företag.Oavsett bransch eller storlek är du välkommen!                                 

Läs mer

Loopia – Sveriges största webbhotell

Loopia är idag ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser såsom ”Sveriges bästa webbhotell” i tidskriften Internetworld. Loopia har bedrivit sin verksamhet sedan 1999 och har kontor i både Sverige och Serbien.

Läs mer

Nortic – Sälj biljetter online

Sedan 2004 har Nortic hjälpt evenemangsarrangörer runt om i landet att ta kontrollen över sin biljettförsäljning och öka sina intäkter. Med Nortics biljettsystem och erfarenhet kan de hjälpa dig med marknadsföring, betalning och distribution av biljetterna till dina evenemang.

Läs mer

Wikinggruppen – Framgångsrik e-handel

Främst arbetar Wikinggruppen med e-handel och är med ca 1.200 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer.  Wikinggruppen har kunnandet och erfarenheten för att hjälpa dig att lyckas med ditt e-handelsprojekt oavsett typ och omfattning.

Läs mer