Kunder

Våra kunder har ordet

Här berättar några av våra kunder vad de tycker om oss!

”GAN fungerar bra för oss och vi tycker att prissättningen är rimligt, man får ett mycket funktionellt program för pengarna. Oavsett om man jobbar med enskilda produkter, texter eller bannermaterial är GAN lätt att använda och det är smidigt att efter utskick följa statistiken direkt i admin”.

– PER, TEKNIKPROFFET.SE

teknikproffset

“Vi var först tveksamma till Get a Newsletter pga det låga priset jämfört med andra tjänster , men så här i efterhand så gjorde vi helt rätt! Tjänsten har fungerat 100% felfritt alla gånger och antal mail som blir klassade som spam har minskat rejält. Bästa rekommendationerna från oss +++++”.

– FREDRIK HILLMAN, ITSAJTEN.SE

it-sajten

“Get A Newsletter har bästa systemet för oss som skapar professionellt innehåll i nyhetsbrev.”

– MATHIAS LINDBLAD, PUBLISHER PÅ ICOPYYOU.SE

Skarmavbild-2016-04-14-kl.-10.01.13

“Jag har alltid beundrat produkter, vetenskapliga såväl som andra, som lyckats leva upp till Einsteins måtto om att ‘Everything should be made as simple as possible, but not simpler’. Get a Newsletter har lyckats med det och jag är full av beundran. Lätt att använda men innehåller alla de funktioner som man kan önska sig.”

– PETER HEDSTRÖM, METRIKA CONSULTING

Metrika consulting

“Jag har skickat nyhetsbrev i 4 års tid via min webbutik och det är först nu via er tjänst som jag kan se statistik och det var verkligen intressant.”

– KAJSA BROBERG, FRESHMILK

Fresh Milk

“Get a Newsletters support är riktigt, riktigt bra! De svarar direkt och går hela vägen för att reda ut eventuella frågor och problem man har som användare. De gör det lilla extra och får trogna och nöjda kunder i utbyte. Jag är definitivt en av dem!”

– LINDA LINNSKOG RUDH, FABER FLAGS AB

Faber flags

“Bra och tydlig tjänst. Effektivt och enkelt API som snabbt kan integreras. Rätt priser.”

– TOBIAS KARLSSON, GRILLBUTIKEN

Grillbutiken

“Er service är verkligen toppen!”

– SANDRA AXELL, PRONTO COMMUNICATION AB

Pronto

”Vi har använt oss av Getanewsletters tjänst sedan 2010 och är mycket nöjda med tjänstens funktioner och hur den utvecklats genom åren. Det går snabbt och lätt att skapa ett utskick i verktyget och rapporterna ger en bra inblick i utskickens resultat. De få gånger vi har stött på problem har dessa lösts snabbt med hjälp av den trevliga supportavdelningen.”

– DANIEL STENSIÖ, RABATTERAT.SE 

 

rabatterat