Kunder

Våra kunder berättar om att skicka nyhetsbrev med Get a Newsletter.

Här berättar några av våra kunder vad de tycker om oss!

”Get a Newsletter passar vårt sätt att arbeta med nyhetsbrev. De möter vårt krav att skicka nyhetsbrev till en stor bas prenumeranter för ett rimligt pris.”

–  Ingrid från Ung Cancer

”Det kändes genuint och enkelt att komma igång. I dag som betalande kund får jag mycket för pengarna. Det finns dessutom en svensk support.”

–  Mattias från Ett hum om vin 

Photo: Mikaela Watsfeldt - http://oaksweddings.com

Bästa med er är att ni ständigt utvecklar verktyget som man gör nyhetsbrevet med så de är så lätt att göra och man har ingen ”ångest” att nu måste jag göra nyhetsbrevet utan enkelt och snabbt att göra de. 5 min sen är de klart så man kan nyttja tiden till att utveckla företaget istället”. 

– ROGER BÖRJESSON, KAGANS BUSS

Kagans _rund_png

“Vi var först tveksamma till Get a Newsletter pga det låga priset jämfört med andra tjänster , men så här i efterhand så gjorde vi helt rätt! Tjänsten har fungerat 100% felfritt alla gånger och antal mail som blir klassade som spam har minskat rejält. Bästa rekommendationerna från oss +++++”.

– FREDRIK HILLMAN, ITSAJTEN.SE

Jag har under flera år använt GAN för våra e-brev och slås fortfarande av enkelheten i att bygga upp ett utskick med de olika modulerna. Som operatör i en stenhård konkurrens om växel- och mobilkunderna är snabbhet och säkerhet viktigt. Vi använder det mot våra slutkunder, återförsäljarna och internt.”

– MAGNUS BORGH, WEBLINK.SE

”Get a Newsletter är utvecklad för att man ska kunna kommunicera med besökare på ens webbplats. Vi på Partystation har tjänsten för att kunna leverera nyheter till våra lyssnare och annonsörer. En mycket trevlig tjänst med ett övergripande system som är lätt att förstå sig på”. 

– MIKAEL MALMKVIST, PARTYSTATION 

”Vi har använt GAN till våra nyhetsbrev i 7 år och är mycket nöjda! Lätt att använda och aldrig några problem. Utan tvekan vår mest prisvärda marknadsföringskanal.”

– TOBIAS NORÉN, KNIVBUTIK.SE

”GAN fungerar bra för oss och vi tycker att prissättningen är rimligt, man får ett mycket funktionellt program för pengarna. Oavsett om man jobbar med enskilda produkter, texter eller bannermaterial är GAN lätt att använda och det är smidigt att efter utskick följa statistiken direkt i admin”.

– PER, TEKNIKPROFFSET.SE

“Get A Newsletter har bästa systemet för oss som skapar professionellt innehåll i nyhetsbrev.”

– MATHIAS LINDBLAD, PUBLISHER PÅ ICOPYYOU.SE

“Jag har alltid beundrat produkter, vetenskapliga såväl som andra, som lyckats leva upp till Einsteins måtto om att ‘Everything should be made as simple as possible, but not simpler’. Get a Newsletter har lyckats med det och jag är full av beundran. Lätt att använda men innehåller alla de funktioner som man kan önska sig.”

– PETER HEDSTRÖM, METRIKA CONSULTING

“Jag har skickat nyhetsbrev i 4 års tid via min webbutik och det är först nu via er tjänst som jag kan se statistik och det var verkligen intressant.”

– KAJSA BROBERG, FRESHMILK

Fresh Milk

“Get a Newsletters support är riktigt, riktigt bra! De svarar direkt och går hela vägen för att reda ut eventuella frågor och problem man har som användare. De gör det lilla extra och får trogna och nöjda kunder i utbyte. Jag är definitivt en av dem!”

– LINDA LINNSKOG RUDH, FABER FLAGS AB

Faber flags

“Bra och tydlig tjänst. Effektivt och enkelt API som snabbt kan integreras. Rätt priser.”

– TOBIAS KARLSSON, GRILLBUTIKEN

Grillbutiken

“Er service är verkligen toppen!”

– SANDRA AXELL, PRONTO COMMUNICATION AB

Pronto

”Vi har använt oss av Getanewsletters tjänst sedan 2010 och är mycket nöjda med tjänstens funktioner och hur den utvecklats genom åren. Det går snabbt och lätt att skapa ett utskick i verktyget och rapporterna ger en bra inblick i utskickens resultat. De få gånger vi har stött på problem har dessa lösts snabbt med hjälp av den trevliga supportavdelningen.”

– DANIEL STENSIÖ, RABATTERAT.SE 

 

rabatterat

Bekanta dig med tjänsten

Registrera dig för ett gratiskonto i dag och få fri tillgång till tjänsten – villkorslöst utan kostnader.

Registrera dig för ett gratiskonto