FAQ

Vanliga frågor och svar.

HJÄLPCENTER

Kika in i vårt hjälpcenter och sök svar på din fråga.

Kunskap

Ta del av  vår kunskap inom nyhetsbrev.

Är Get a Newsletter gratis?
Du får helt kostnadsfritt skicka upp till 100 kontakter per månad under hur många månader du vill. Om du vill skicka nyhetsbrev till fler kontakter än 100 så klickar du bara på knappen ”Uppgradera” inne i verktyget.
Hur uppgraderar jag mitt gratiskonto till ett betalkonto?
Du loggar in på ditt konto och klickar på ”Uppgradera-knappen” som finns i verktyget. När du väl har uppgraderat så behöver du inte göra det igen, även om det tillkommer fler kontakter. Systemet känner av hur många kontakter som ligger i dina listor och ser till så att du alltid ligger på rätt prisnivå.
Hur kan jag betala?
När du uppgraderar ditt konto kan du välja mellan abonnemang för olika nivåer att uppgradera till och du betalar med kort. Du kan även välja mellan månadsabonnemang och årsabonnemang. Räkna ut hur mycket du behöver betala för dina kontakter här.
Kan jag prova på Get a Newsletter en period?
Du kan antingen komma igång med ett gratiskonto eller uppgradera till ett månadsabonnemang där du betalar för Get a Newsletter månadsvis. Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid så du väljer själv när du vill avsluta ditt konto.
Kan jag importera mina befintliga kontakter?
Ja, du sparar kontakterna i en textfil/Excel/CSV och laddar enkelt upp dem i vårt gränssnitt. Läs mer om hur du gör här. 
Får jag importera köpta e-postlistor?
Vi vill att marknadsföringen ska ske på prenumeranternas villkor och gör allt vi kan för att motverka oönskad e-post/spam. Detta gör vi bland annat genom att inte tillåta någon typ av adresser som är köpta eller insamlade utan vetskap från prenumeranten själv.
Hur gör jag ett nyhetsbrev i Get a Newsletter?
Se gärna vår introduktionsvideo som visar hur du kan arbeta i vårt verktyg.
Har ni exempel på nyhetsbrev som är skapade i Get a Newsletter?
Absolut! Du hittar nyhetsbrev från några av våra kunder i inspirationsgalleriet. 
Vad får jag för statistik på mina nyhetsbrev?
Du kan se vilka som har öppnat ditt nyhetsbrev och vilka som klickat på olika länkar. E-postadresser som är felaktiga (studsar) avaktiveras automatiskt och i dina rapporter har du möjlighet att se vilka adresser som studsat och vad det beror på.

 Hittar du inte svaret på din fråga?