Vi söker en internationell marknadsförare optimerad för en digital karriär

Vill du maximera din professionella utveckling? I så fall behöver du börja tänka på vad du kommer att göra på ditt jobb om ett år. Hur stor skillnad kommer det att vara? Hur stor del av företagets framgångar beror på dig?

Om du är redo för nästa steg i karriären och vill ha en nyckelroll i företaget som du jobbar på så kan det här vara ditt drömjobb. Tänk dig känslan du kommer ha när du blickar tillbaka om ett år:

När du började jobba här var vi ett litet företag på sju personer och du började lägga grunden till företagets framgångsrika marknadsföring. Nu har företaget växt till närmare 20 personer och du jobbar tillsammans med ett fantastiskt team som du varit med att välja ut. Du trivs verkligen med dina kollegor och arbetsuppgifterna utmanar dig varje dag.

Mer konkret kommer ditt första år framför allt bestå av att:

– Öka trafiken till vår webbsajt (t ex från SEO, adwords och samarbeten) och optimera trafikflöden genom experiment och A/B-tester för att maximera mängden kvalificerad trafik och konvertera dessa till kunder som stannar länge.

–  Komma på kreativa sätt att generera nya kunder och implementera dessa med hjälp av våra utvecklare/designer. Tänk på hur Dropbox uppmanar användare att tipsa vänner och bekanta för att få mer utrymme eller hur LinkedIn hjälper dig hitta nya kontakter genom att importera din adressbok (och därigenom kan bjuda in ditt nätverk) så är du nog med på vad vi menar.

– Etablera oss som en tjänst att räkna med på den internationella marknaden.

Om du kan åstadkomma ovanstående, så har du vad som krävs. Då åtestår det bara att övertyga oss om det. Något som blir betydligt enklare om du kan visa oss vilka framgångar du haft tidigare inom digital marknadsföring.

 


 

Du kommer att jobba heltid från vårt härliga kontor på söder i Stockholm och tillsätts så snart vi hittat rätt person. Välkommen att skicka din ansökan till work@getanewsletter.comLäs mer om oss på www.getanewsletter.com och ställ eventuella frågor till vår VD Martin Zimmerman på martin@getanewsletter.com  alt. 0709 – 26 77 78.

martin

Lämna en kommentar