Get a Newsletters mest populära blogginlägg

Nu när Get a Newsletter har bloggat i några år så finns det en del blogginlägg i vårt arkiv. Många av våra läsare trillar in på blogginläggen via en googlesökning, medan andra följer bloggen eller hittar till blogginläggen via det nyhetsbrev som vi skickar ut varje månad. Att se över statistiken ger en fin fingervisning om vad ni läsare gillar att läsa om och vi har därför sammanställt en lista med våra mest populära blogginlägg.

Skicka e-post till många mottagare i Outlook

beads-209341_960_720-2

Det är många företagare och privatpersoner som använder sig av sitt vanliga e-postprogram, i många fall Outlook, när de skickar ut nyhetsbrev. Det finns en rad anledningar till att du inte bör göra det och det kan vara bra att känna till dessa. Läs mer i det här blogginlägget. 

12 idéer på innehåll till ditt nyhetsbrev som du kan använda på en gång

spider-web-1599470_960_720-2

Att drabbas av skrivkramp är ett vanligt fenomen. För att förenkla skrivprocessen har vi listat 12 idéer på innehåll till ditt nyhetsbrev som du kan använda på en gång! Läs mer i det här blogginlägget.

Hitta gratis bilder och ikoner till ditt nyhetsbrev – vi rekommenderar 5 webbsidor med stort utbud

pexels-com_-1024x737

Letar du på nätet efter bilder inför varje utskick utan att hitta riktigt rätt? Nu slipper du göra det, i denna artikel presenterar vi fem olika webbplatser som låter dig söka och använda dig av deras bilder, helt kostnadsfritt! Läs mer i det här blogginlägget. 

Bästa tiden att skicka ditt nyhetsbrev

clock-tower-190677_960_720-2

Att ta sig igenom bruset av alla de mail som skickas varje dag är inte helt lätt. Det gäller att sticka ut med bra ämnesrader och ett uppskattat nyhetsbrev, men det kan också vara värt att fundera över när under veckan det är bäst att skicka sitt nyhetsbrev. Läs mer i det här blogginlägget. 

Så undviker du spamfiltret

spam-940521_960_720-2

Spamfilter blir allt mer strikta och marknadsförare får anpassa sig och förhålla sig till nya regler och hitta nya sätt att nå hela vägen fram till kundens inkorg. Vi har sammanfattat vad du bör tänka på innan du skickar iväg ditt nästa nyhetsbrev. Läs mer i det här blogginlägget.

Få fler att öppna ditt nyhetsbrev med de här ämnesraderna 

door-1756961_960_720-2

Att skriva bra ämnesrader är mycket mer än bara en övning i kreativt skrivande. Studier visar att öppningsfrekvensen ökar om du använder en av följande metoder. Läs mer i det här blogginlägget.

Vill du se till att Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sara

Lämna en kommentar