Skapa ett nyhetsbrev helt gratis

Skapa och skicka nyhetsbrev gratis? Get a Newsletter har verktyget som gör det enkelt för småföretag att skicka ut nyhetsbrev. Tillsammans med oss kan alla typer av företagare, oavsett resurser, kommunicera med sina kunder. Vår målsättning är att marknadsföring via e-post skall vara enkel och lättbegriplig för alla.
Redo att ta din digitala marknadsföring till nästa nivå? Skapa ett gratiskonto idag och börja skicka nyhetsbrev!

Så skapar du ett nyhetsbrev helt kostnadsfritt

Att skapa ett nyhetsbrev har aldrig varit så enkelt, oavsett om du är frilans, småföretagare eller entreprenör. På Get a Newsletter förenar vi design och teknik för att du skall kunna skapa fantastiska nyhetsbrev, utan förkunskaper och krångliga manualer. Med hjälp av vårt verktyg skapar du ett snyggt nyhetsbrev på bara några minuter. Du väljer själv om du vill använda dig av våra färdigdesignade mallar eller skapa en helt egen.
Här har vi samlat några exempel.

Skapa nyhetsbrev gratis ”News”: Har det hänt något nytt på företaget? Delar du med dig av kunskap i dina nyhetsbrev? Då kan det här vara mallen för dig.

skapa nyhetsbrev gratis

Skapa nyhetsbrev gratis ”Event”: Dags att bjuda in till event, föreläsning eller seminarium? Då rekommenderar vi den här mallen.

skapa nyhetsbrev gratis

Skapa nyhetsbrev gratis ”Ecommerce” Här är mallen för dig som driver e-butik.

skapa nyhetsbrev gratis

Skapa nyhetsbrev gratis ”Blog”: Om du arbetar som fotograf eller driver en blogg och vill skicka ut ett mer personligt nyhetsbrev, fungerar den här mallen utmärkt.

skapa nyhetsbrev gratis

Vill du komma igång och börja skicka nyhetsbrev?


Starta ett gratiskonto här
Besök vår startsida här och läs mer om Get a Newsletter 
Se en introduktionsfilm som går igenom vårt verktyg på 6 minuter
Ladda ner vår handbok ”Hemligheten till ett lyckat företag” helt gratis
Sara

Lämna en kommentar