Ny funktion ökar spridningen av ditt nyhetsbrev

Med hjälp av vår nya funktion får du större spridning på ditt nyhetsbrev och fler prenumeranter. Menyn, som är tillgänglig i onlineversionen av ditt nyhetsbrev, innebär att alla som läser ditt nyhetsbrev kan prenumerera eller dela det i sina sociala medier.

Att sprida sitt nyhetsbrev i sociala medier är ett bra sätt att nå ut till många människor. För att förenkla spridningen av ditt nyhetsbrev i sociala medier och hjälpa dig att få nya prenumeranter, lanserar vi en ny meny. Menyn består av en dela-knapp och en prenumerations-knapp.

dela-meny

Alla som läser ditt nyhetsbrev på webben kan på sådant sätt välja att antingen prenumerera eller dela ditt nyhetsbrev i sina sociala nätverk. Det här är ett effektivt sätt för dig att få in nya prenumeranter efter varje nyhetsutskick. Det blir även enklare för dina befintliga prenumeranter att dela ditt nyhetsbrev i sina kanaler.

tweetfacebook

Om du kan få dina prenumeranter att dela ditt nyhetsbrev vinner du en mängd gratis marknadsföring. Word of mouth, eller mun till mun som det heter på svenska, är den starkaste marknadsföringskanalen och innebär att dina prenumeranter sprider ditt budskap vidare. Desto bättre innehåll, desto troligare är det att dina prenumeranter kommer att dela det. Att ha uppbackning av ett tiotal, hundratal eller tusentals prenumeranter kommer att göra mycket för din marknadsföring .

Enjoy! Och kom ihåg – sharing is caring 🙂

Sara

 1. hur bra som helst men fattar inte hur jag gör…

  Hjälp?

  Margarete

  • admin says:

   Hej Margareta 🙂

   Du behöver inte göra någonting mer än att dela ditt nyhetsbrev i sociala medier. När någon sedan klickar sig in på nyhetsbrevet kommer den att kunna prenumerera eller dela vidare ditt nyhetsbrev.

Lämna en kommentar