Nu lanserar vi en ny prismodell!

Att vi på Get a Newsletter älskar enkelhet är ingen nyhet. Nu gör vi det lättare för dig att välja ett abonnemang som passar dina behov genom att lansera en ny prismodell som baseras på kontakter.

OBS: Detta är inget aprilskämt!
OBS: Nedanstående gäller endast nya konton registrerade från och med 1 april

Med den nya prismodellen, som gäller alla nya konton registrerade från och med 1 april, mäter vi antalet kontakter du har på ditt konto, istället för som tidigare, antal mail du skickar per månad. Vi gör detta för att uppmuntra till ökad och mer regelbunden kommunikation som leder till djupare kundrelationer.

När du registrerar ett konto så får du möjligheten att skicka upp till fem nyhetsbrev till totalt 100 kontakter varje månad gratis, notera att vår logga kommer att finnas med i nyhetsbreven du skickar, denna inkluderas självklart inte i våra betalabonnemang.

För betalkonton med upp till 50 000 kontakter kan du skicka obegränsat med nyhetsbrev varje månad, för större konton är det begränsat till 12 nyhetsbrev per månad. För att köpa ett abonnemang uppgraderar du enkelt i verktyget genom att välja rätt abonnemang och ange ditt kontokort. Följande månader dras pengarna automatiskt från ditt kort, om antalet kontakter har ändrats, så ändras abonnemanget automatiskt till rätt nivå. Du har möjlighet att själv se efter hur mycket varje nivå kostar på vår webbplats eller direkt i verktyget.

nya abonnemang
Registrera ett gratiskonto redan idag och uppgradera när du känner dig redo.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

samira

Lämna en kommentar