Nu blir Get a Newsletter ännu bättre

Så var sommaren här, med lika delar sol, regn, myggbett och ljusa sommarkvällar. Kanske också lite efterlängtad ledighet för dig och stora delar av vårt avlånga land. Och visst är industrisemestern i full gång, men på Get a Newsletter arbetar våra utvecklare som bäst på ett uppdaterat och fräscht verktyg i ny kostym, med förbättrade funktioner.

Så blir Get a Newsletter ännu bättre

Vi har länge velat förändra det som är vårt ansikte utåt och göra det mer attraktivt, tydligt och lättnavigerat för dig som kund. Men själva utseendet är förstås inte allt. Med en ny version av blockeditorn är tanken också att vi skall göra ett redan användarvänligt och smidigt verktyg ännu bättre, så att du enkelt kan skapa professionella nyhetsbrev som tar din verksamhet till nästa nivå. Vi ser verkligen fram emot att kunna visa dig resultatet någon gång efter sommaren, men eftersom vi eftersträvar att vara så transparenta som möjligt, vill vi redan nu ge dig en liten sneak peak på hur det kommer att se ut.

Vad har vi gjort?

Förutom att verktyget i stort fått sig ett rejält ansiktslyft, lanserar vi en ny version av blockeditorn som bland annat möjliggör redigering av bilder, som just nu endast kan laddas upp i färdigställt skick. På layout-sidan tillkommer även tiotalet typsnitt, som tillägg till dem vi har redan idag. Vi har utöver det, också uppdaterat funktionen där du skapar dina prenumerationsformulär, så att du enkelt skall kunna skräddarsy dem utifrån dina specifika ändamål. Eftersom vi vet att både fantasi och inspiration kan tryta under press, har vi även tagit fram flera nydesignade mallar som du kan utgå från när du skapar dina utskick.

När beräknas det vara klart?

Som alltid när man arbetar med tekniska saker dyker det upp en del oförutsedda aspekter som behöver lösas innan allt fungerar friktionsfritt, men vår plan är att kunna lansera en beta-version av verktyget inom en snar framtid. Medan du känner dig för lite i den nya miljön kommer vi sedan färdigställa blockeditorn och fortsätta testköra samtliga funktioner, så att delar kan vara klara att använda senare i höst. Under den tid som arbetet pågår kommer du som kund självklart ha tillgång till både den “gamla” och “nya” versionen.

Dina synpunkter gör skillnad

Under hela den här processen tar vi som alltid tacksamt emot din feedback, ris som ros, både när det gäller själva funktionaliteten och formatet. Bra att veta inför övergången till det nya verktyget är att vi kommer satsa mer på utbildning och support, så att du som kund känner dig trygg med de förändringar som gjorts. 

Du är väl med oss?

Som du märker går vi på Get a Newsletter en spännande höst till mötes och vi berättar självklart mer när det närmar sig. Det vill du inte missa. Håll dig uppdaterad på blogg, hemsida och sociala medier. Tills dess önskar vi dig en fortsatt fin sommar i hängmattan, på stranden eller framför datorn. Vår support finns som vanligt här för dig under hela sommaren, vardagar mellan kl:08-17, för att besvara eventuella frågetecken.

 

Allt gott,

Ditt team på Get a Newsletter

 

Emma

 1. Sten Bodin says:

  Hej!
  Jätte-coolt, som vanligt ligger ni i topp!
  Det blir spännande att testa nya upplägget!
  Hälsningar,
  Sten B
  ActiLeg AB och Salestrain Sweden

  • Emma says:

   Hej Sten 🙂

   Hoppas allt är bra med dig.

   Vad roligt att du är lika spänd som oss.

   Tveka inte på att kontakta oss om du har några funderingar.

   // Emma

Lämna en kommentar