Missade du att träffa oss på mässan Eget Företag? Här har du en summering!

Under förra veckan var Martin och Mattias från Get a Newsletter i Malmö, Växjö, Göteborg och Norrköping som en del av NyföretagarCentrum bussturné. Bussturnén består av rådgivare, specialister och informatörer som besöker olika städer för att ge råd och tips till dig som vill starta eller redan driver företag. För att citera Martin har veckan varit ”inspirerade, intensiv och minst sagt rolig”. Vi vill tacka alla som besökte vår monter och pratade med oss under turnéns gång. Vi vill även tacka alla som deltog på Martins seminarium ”Så skapar du lönsamhet i ditt företag”.

Om du inte hade möjlighet att besöka oss under turnén behöver du inte oroa dig! Vi har gjort en sammanställning på de allra vanligaste frågorna vi fick under turnén – och besvarar dem i det här blogginlägget.

Hur fungerar verktyget?

Vår ambition är att göra det enkelt för dig att skapa och skicka nyhetsbrev. Importera befintliga kontakter eller samla e-postadresser via ett prenumerationsformulär på din hemsidaVälj därefter en mall, lägg till bilder, text och skicka ut ditt nyhetsbrev. Vi förenar design och teknik för att du ska skapa fantastiska nyhetsbrev, utan tekniska kunskaper.

Känner du att tiden inte räcker till? Välj en av våra färdigdesignade mallar!

Efter att ha skickat ut ditt nyhetsbrev får du en rapport på hur många som läst ditt nyhetsbrev, vilken tidpunkt de läst det och vilka erbjudanden och artiklar flest klickar sig in på. Du får all kunskap du behöver för att se hur dina kontakter interagerar med dina nyhetsbrev!

Vad kostar tjänsten?

Du kan komma igång med ett gratiskonto och skicka nyhetsbrev till upp till 100 kontakter – helt kostnadsfritt. När din e-postlista sedan växer sig större kan du enkelt uppgradera ditt konto. Om du har fler än 100 kontakter kan du räkna ut vad ett konto skulle kosta dig här.

Vad behöver jag tänka på när jag skriver mina nyhetsbrev?

Skriv personligt! Att skriva personligt ger ett vänligt intryck till dina läsare och du kan på så sätt bygga och stärka dina kundrelationer.

Ett nyhetsbrev läses inte som en bok, utan skummas ofta igenom så se till att skriva vassa och intresseväckande rubriker för att få dina prenumeranter att fastna. Att lägga tid på innehållet kanske känns som en självklarhet, men många företag missar den här punkten. Hur många nyhetsbrev har du inte slutat att prenumerera på för att innehållet inte känts relevant för dig? Ganska många skulle vi gissa på! Fundera över vad du vill att dina prenumeranter ska få ut av att läsa ditt nyhetsbrev. Använd sedan dina nyhetsbrev till att för att interagera med dina prenumeranter – ställ frågor, låt dem testa en produkt  eller inspirera dem med en framgångshistoria från en nöjd kund

Vill du veta hemligheten till ett lyckat företag?

Under veckan delade vi ut vår handbok ”Hemligheten till ett lyckat företag” som är den ultimata läsningen för dig som är företagare och nybörjare inom nyhetsbrevsammanhang. Du kan ladda ner handboken här – helt gratis.

Emma

 1. Vi på http://www.egensajt.se tyckte det var mycket givande och trevlig att träffa er på Get a Newsletter under mässan Eget Företag! Personligen tycker jag att Get A Newsletter andas professionalitet, personlighet och kvalitet, och vi på EgenSajt rekommenderar Get a Newsletter till alla våra kunder!

  • Emma says:

   Hej Daniel 🙂

   Vilken fin kommentar! Den gör oss väldigt glad, tack själv! 🙂

   Jag önskar dig en fin dag!

   //
   Emma på Get a Newsletter

Lämna en kommentar