Hemma från SSWC!

Vi är tillbaka på kontoret efter en långhelg på härliga Tjärö och har hunnit smälta alla intryck från vårt första besök på Sweden Social Web Camp.

Torsdagen inleddes med tidig uppstigning innan vi klev på ett 60-talståg chartrat från Nässjö Järnvägsmuseum och sponsrat av härliga PR Newswire som bjöd på förnödenheter så som solcellsladdare och viltchips på vägen ner. En hel resdag med tåg, buss och färja gick snabbare än förväntat och efter att vi slagit upp våra tält blev vi hälsade välkomna av superteamet Kristin Heinonen och Tomas Wennström som förklarade SSWC 2012 som invigt! Därefter följde två underbara dagar med lärorika sessions, spännande möten och god mat innan vi på lördagskvällen deltog i en avslutningsceremoni där ett hemsnickrat träfår tändes på ute i vattnet. Inga konstigheter.

Favoriterna bland årets sessions måste vara Sofia Arvegårds inspirerande ”Att skapa effektiva team” och Fyndiq-Mickes ”Att starta en startup”. Andra höjdpunkter var att se Google och Paf Charity mötas i en fotbollsmatch iklädda enorma badbollar, allt för Barncancerfondens skull. Den avslutande geeky allsången på lördagskvällen med låtar som Jag trivs bäst i öppna nätverk och Tjärö i mitt hjärta är något vi inte glömmer på länge.

Nu är vi tillbaka på kontoret, fyllda med inspiration och en härlig känsla av att folk i vår bransch är supertrevliga och inte rädda för att dela med sig av sin kunskap. Vi på Get a Newsletter längtar redan till SSWC 2013!sswc2

Lämna en kommentar