Hälsa på vår nya medarbetare Lotta!

Vi har fått en tillökning i vår kontorsfamilj! Lotta, som är det senaste tillskottet, kommer att svara på alla härliga supportfrågor framöver. Vi värmer upp stolen för henne med några korta frågor.

Lotta Profilbild

Hej Lotta, vad är din roll hos oss på Get a Newsletter och vilka är dina framtidsutsikter inför detta?

Jag ska hjälpa till på supporten. Det blir sällan som man har plannerat för framtiden, så jag har slutat med det i princip. Det får bli som det blir när den dagen kommer. Just nu vill jag fokusera på att lära mig allt jag kan inom supporten.

Vad tror du är det bästa med att ha börjat på Get a Newsletter?

Det är roligt och spännande att börja på något nytt, och mina nya arbetskamrater är en gosig grupp människor som är glada och öppna och fått mig att känna mig varmt välkommen. Jag ser verkligen fram emot att få lära känna våra användare också.

Vilket nyhetsbrev läser du mest idag?
Care2.com med inriktning på hälsa (mat träning mm)

Finns det något som väldigt få vet om?
Få vet om? vet jag inte… Men en sak jag är väldigt glad för, är att jag fick vara med första VM för damer i Amerikansk Fotboll.


.. och så fem snabba:

Chips eller Godis
(Både och, men borde låta bli…)

PC eller MAC

Kaffe eller Te

Facebook eller Twitter
(Känner mig lite bakåtsträvande här… Helst ingen… Har ingen Twitter, och är lurker på Facebook)

Katt eller hund

 

 

samira

 1. Danne says:

  Välkommen Samira, hoppas du skall trivas:-)

  Med vänlig hälsning,
  Danne

  • admin says:

   Hej,

   Stort tack 🙂

   Bästa hälsningar,
   Lotta

Lämna en kommentar