Get a Newsletter i samarbete med Starweb

Idag kan vi stolt presentera nytt samarbete med Starweb är den första och hittills enda e-handelsleverantör som har en inbyggd koppling till Get a Newsletter.

På Get a Newsletter ser vi e-postmarknadsföring som ett långsiktigt medel för att stärka relationen till dina kunder. Därför vill vi lyfta upp och presentera vår senaste satsning i samarbete med Starweb som möjliggör nya funktioner såsom avancerad kundsegmentering med möjlighet att söka, filtrera och dela in kunder i olika målgrupper som resulterar i ökad försäljning.

En god kundrelation är nyckeln till framgång och sedan slutet på 2007 har vi haft som mål att bli det enklaste verktyget för nyhetsbrev. Vi på Get a Newsletter ser samarbetet med Starweb som ett naturligt steg för att förverkliga vårt mål. Arbetet för att uppnå målet kommer att utgå från att presentera Starweb som den första och hittills enda e-handelsleverantör som har en inbyggd koppling till Get a Newsletter med 1000 kostnadsfria mailutskick per månad. Förhoppningen är att vi tillsammans kan erbjuda ett utmärkt redskap för riktade kampanjer eller nyhetsbrev i ett gränssnitt som alla kan förstå. Läs mer om samarbetet i Starwebs senaste publikation på Mynewsdesk.com.

 

Martin Zimmerman, VD Get a Newsletter:
”Vi ser fram emot samarbetet med Starweb och ser det här som ett viktigt steg i att uppnå vår vision om att erbjuda marknadens mest användarvänliga nyhetsbrevsverktyg. Genom direktkopplingen till Starweb kan vi ännu bättre hjälpa våra gemensamma kunder att öka sin försäljning och stärka deras kundrelationer. ”

Johan Lindstedt, VD Starweb:
”Med direktkopplingen i Starweb överför du enkelt dina kunders e-postadresser för riktade kampanjer eller nyhetsbrev. Det är väldigt smidigt att komma igång, du väljer de kunder eller nyhetsprenumeranter som du vill överföra till Get a Newsletter, anger ett namn på vad listan med e-postadresser ska heta och överför allt med ett klick!”

 

Om Starweb
Starweb E-handelslogik AB grundades år 2000 och är ett av de första företagen i Sverige som utvecklat en plattform för webbaserad e-handel. I över ett decennium har vi jobbat stenhårt för att ta fram en riktigt bra webbutik utan start- eller transaktionsavgifter. Idag har Starweb över 800 nöjda kunder bl.a. TUI, Expo, Sveriges Radio, Strands och Stureplanskliniken. Läs mer om samarbetet på Starwebs webbsida

Läs om vårt nya partnersamarbete på vår webbplats eller kontakta oss så berättar vi mer.

samira

Lämna en kommentar