Exempel på bra nyhetsbrev – och så bygger du dem själv

Om du letar efter exempel på bra nyhetsbrev så har du hittat rätt. Att veta hur ett bra nyhetsbrev ser ut är inte enkelt. För att hjälpa dig en bit på vägen har vi skapat ett exempel på ett bra nyhetsbrev som vi tycker om. Nedanför förklarar vi varför vi tycker är bra. Vi ger dig dessutom dig idéer på innehåll till ditt nyhetsbrev. Kom ihåg att du enkelt kan skapa professionella nyhetsbrev i vårt verktyg. Gå in på vår hemsida eller starta ett gratiskonto för att komma igång med dina nyhetsbrev!

Trevlig läsning!

Exempel på bra nyhetsbrev:

exempel på bra nyhetsbrev

 

  1. Det ska vara enkelt, luftigt och lättläst.
  2. Att ha en tydlig avsändare bygger förtroende.
  3. Värdefulla tips bygger och stärker kundrelationer.
  4. Ett erbjudande ger kunden möjlighet att handla.
  5. Knapp med uppmaning fångar läsarens intresse.
  6. Kontaktuppgifter gör det lätt att höra av sig vid frågor.
  7. Att länka till sociala medier marknadsför andra kanaler. 
Exempel på innehåll för ditt nyhetsbrev

Att veta vad du ska skicka till dina insamlade e-postadresser kanske känns lite utmanande. För att göra det enklare för dig har vi listat några exempel på innehåll:

Skriv om nyheter

Skriv om nyheter gällande ditt företag eller bransch. Ett exempel är nyheter i sortimentet eller en intressant undersökning, teknik eller metod.

Använd temadagar och högtider

Kundens behov av det du säljer kan öka vid vissa perioder till exempel jul eller skolstart. Marknadsför ditt företag lite extra under de tidpunkter som är relevanta för ditt företag.

Utbilda dina kontakter

Dela med dig av dina kunskap som kan vara till glädje för dina kunder. Var inte rädd att dela med dig av det du vet. Det bygger förtroende och skapar långsiktiga relationer.

Svara på vanliga frågor och svar

Får du ofta samma frågor om ditt företag? Finns det myter att slå hål på kring dina tjänster eller produkter? Spara tid genom genom att besvara frågorna i ett nyhetsbrev. 

Om du vill se fler exempel på bra nyhetsbrev rekommenderar vi att du kikar in i vårt inspirationsgalleri där vi samlat våra kunders nyhetsbrev. Du hittar inspirationsgalleriet här. 

Vill du ha fler tips? Läs också:

Hur får jag mina prenumeranter att öppna och läsa mitt nyhetsbrev

Så undviker du spamfilter

gan

Lämna en kommentar