En tillbakablick på 2012

2012

Get a Newsletters förmodligen mest händelserika år sedan starten 2007 går nu till ända. Året inleddes med en hel del jobb internt för att öka leveransbarheten av dina nyhetsbrev. En ny rapportöversikt togs fram där man även hade möjligheten att se vilka mottagare som inte öppnat nyhetsbrevet, något som hade efterfrågats.

Framåt våren lanserade vi vår nya version av blockeditorn vilket innebar ett stort, användarvänligt steg framåt i redigeringsmöjligheterna som ni tidigare haft hos oss. Vi la till stöd för flera olika grundmallar och redigeringen blev väldigt flexibel och intuitiv. Blockeditorn uppdateras ständigt för att du ska kunna skicka så snygga nyhetsbrev som möjligt på enklast möjliga vis.

I början av sommaren anslöt Simon och Sarah till Get a Newsletter-teamet och har nu blivit varma i kläderna. Under sommaren lanserade vi även vår Google Analytics-koppling och framåt hösten en helt purfärsk webbplats. Christian klev av företaget och vi flyttade till nya lokaler på Sveavägen. Bloggen och våra egna nyhetsbrev har kommit till liv igen och vi jobbar för fullt med att förbättra vår kommunikation till er.

Det kanske allra roligaste under året är att vi märker att fler och fler hittar till oss och uppskattar vår tjänst! Vi har nu runt 14 500 användare och under året har ca 80 miljoner mail skickats från våra servrar. Det innebär att ungefär tre mail per sekund – dygnet runt, året om – har skickats iväg. Hur kul som helst tycker vi!

Vi tittade tillbaka och kunde se att de fem mest lästa blogginläggen under året har varit följande:

1. Önska god jul med våra julmallar
2. Skicka e-post till många mottagare i Outlook
3. Detta säger lagen om att skicka nyhetsbrev och reklam
4. 6 nycklar för framgångsrikt nyhetsbrev
5. Tack för den här tiden!

Efter ett fantastiskt år ska vi nu njuta av lite ledighet. Från idag, fredagen den 21/12 kommer vi ha begränsad support och framför allt svara via mail. Den 7/1 2013 är vi tillbaka i full kraft.

Vi vill passa på att tacka dig för året som gått och hoppas att du också hinner njuta av ledigheten. Har du tid får du gärna fundera över vad du skulle vilja läsa om nästa år. Kan vi ge dig tips, vill du ha svar på konkreta frågor eller kanske ta del av studier inom e-postmarknadsföring? Skriv gärna en kommentar här eller maila oss och lämna dina önskemål, bloggen är till för dig!

Vi önskar dig en riktigt härlig jul och ett gott nytt år!

Lämna en kommentar