Dagen för det uppdaterade verktyget är här!

Nu, nu är det äntligen dags!

Nio månader har det tagit, lika långt tid som en graviditet. På många sätt känns det som att vi har givit ett nytt liv. Vi har lyssnat noga på vad ni kunder sagt, vi har funderat, reflekterat och tillslut så är dagen här. Dagen då vi officiellt släpper ut henne i det fria. Vår baby, vårt uppdaterade verktyg som vi gett så mycket kärlek under så långt tid och som vi längtat efter att få visa upp.

Vårt uppdaterade verktygDet har bitvis varit smärtsamt, till en början trodde vi att hon skulle födas mycket tidigare. Vi gjorde oss redo att välkomna henne till världen, vi började viska försiktigt till dem vi pratade med och sa att det snart var dags. Snart skulle du äntligen få se henne. Vi blev förvånade och väldigt besvikna när hon inte tittade ut som planerat och vi förstår om du också blev det… Vi ville så gärna men var väl optimistiska.

Under resan har vi lärt oss mycket. Vi har insett att det är bättre att vänta med viskningarna tills vi är helt säkra och överraska med glada nyheter. Det är viktigt att ta små steg och vara säker på att man kan gå innan man börjar springa. Kanske var vi väl ambitiösa när vi bestämde oss för att skapa något nytt men vi ångrar inget. Vi har lärt oss mycket och det gör att vi kommer att göra saker annorlunda framöver.

Det är med stolthet och en härlig känsla som vi idag officiellt visar upp henne för första gången, vårt uppdaterade verktyg. Hon är precis så perfekt som vi föreställt oss och det har verkligen varit värt all kärlek och engagemang vi gett.

Vi är så glada och tacksamma över all hjälp vi fått från engagerade kunder som smygtestat verktyget och gett oss mycket värdefull feedback.

Några av de saker vi förbättrat jämfört med den gamla versionen är:

  • Snabbare, bättre och ett mer användarvänligt gränssnitt
  • Vi har fixat mängder av buggar
  • Obekräftade prenumerationer syns inte längre i verktyget
  • Nya prenumerationer släpps inte in i verktyget förrän de bekräftat att de är människor, allt för att vi ska kunna undvika att felaktiga adresser kommer in i kontaktlistan
  • Vi har uppdaterat blockeditorn, den är förenklad och förbättrad på en mängd punkter bland annat med nya mallar och bättre flöden
  • Rapporterna är betydligt mer inspirerande och överskådliga
  • Inget mera klippa och klistra, du kan numera importera kontakter via fil
  • API-nycklar är ersatta med sparade prenumerationsformulär med bekräftelsemail per formulär, istället för som tidigare per lista
  • Vi har integrerat hjälp direkt i verktyget och skapat ett nytt hjälpcenter med förbättrad struktur
  • All kommunikation är krypterad, så du kan vara helt säker på att ingen tjuvlyssnar

För att ge dig en så bra start som möjligt välkomnas du av en guide när du loggar in, där förklaras många av de nyheter som finns.

Vi ser fram emot att få fortsätta ge mängder av kärlek till vårt uppdaterade verktyg och hoppas du kommer att trivas i hennes sällskap.

Nu återstår bara för dig att klicka dig vidare och njuta av upplevelsen

martin

Lämna en kommentar