Begränsad möjlighet till support 1 och 2 november

Tisdagen den 1 november och onsdagen den 2 november är vi på Get a Newsletter iväg på utbildning och supporten kommer därför att vara begränsad. Det går bra att skicka mail till oss, men supporten via telefon kommer att vara stängd. Räkna även med längre svarstider via mail. Om det uppstår några frågor under de här två dagarna kan du alltid kika efter svaret på din fråga i vår supportarea.

Torsdagen den 3 september är supporten tillbaka med normala öppettider:

Telefon (08- 580 80 043): Vardagar mellan 09-11 och 13-16.00

Mejl (support@getanewsletter.com): Vardagar 08.00-17.00

 

 

 

Sara

 1. Anne-Christine Smith says:

  Hej! Har lagt in nya mailadresser i en ny lista. Problemet blev att samma person ligger nu i tre olika listor! Gör detta något?Kan jag maila ut ändå eller kommer samma person att få samma mail 3 gånger. Tacksam för svar snarast då jag ska maila detta imrgon, tisdag.

  • gan says:

   Hej Anne-Christine!

   Ja, om personen ligger på tre listor får den tre utskick. Se till att radera den kontakten från två listor om du vill att personen enbart ska få ett utskick.

   För att göra det gör du så här:
   1. Prenumerationer
   2. Sök på e-postadressen
   3. Klicka dig in på den
   4. Under rubriken ”Nuvarande prenumerationer” står det vilka listor som personen prenumererar på. Klicka på pennan under ”Redigera” och avsluta prenumerationen på de två listorna du vill ta bort.

   Hoppas det går bra och kontakt support@getanewsletter.com om du har andra frågor.

   Med vänliga hälsningar

   Get a Newsletter

Lämna en kommentar