Att skapa en knapp i nyhetsbrev har aldrig varit så enkelt!

Funktionaliteten i blockeditorn har inte bara blivit enklare men också bättre, nu har du möjlighet att infoga knappar i ditt nyhetsbrev. Med ett enkelt knapptryck kan du leda fler läsare till din webbplats eller direkt till ett köp.

Inne i blockeditorn kan du nu skapa en knapp genom att dra och släppa ett knapp-block i ditt utskick. Du har möjligheten att finjustera knappen genom att själv bestämma höjden och bredden så att den ser ut precis så som du vill ha den. Utöver detta så har vi också gett dig möjligheten att lägga till och ändra storleken och färgen på knapp-text och bakgrundsfärg. Det innebär alltså att du kan skapa en knapp som överensstämmer med din grafiska profil. Alla knappar ger dig chansen att länka vidare till en URL-adress, passa på att länka vidare till din webbplats, sociala medier eller formulär. Du väljer själv.

Knapp

Försök att alltid hålla dig till en och samma knappfärg i ditt utskick, på så sätt skapar du ett sammanhängande utseende i hela nyhetsbrevet.

Vill du ha fler tips? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

samira

 1. Othniel says:

  Äntligen! Efterlängtad funktionalitet =)

 2. My says:

  Krävs det en viss typ av konto för att kunna lägga till knapp?

  • My says:

   Jag löste det själv:-)

 3. Maria L says:

  Hej! Kul med den här nya funktionen, men jag kan inte få fram den i verktyget – endast om jag väljer att skapa en ny mall.
  Normalt gör vi nyhetsbrev baserade på varandra, och då finns inte varken knapp-funktionen eller sociala medier-modulen tillgänglig. Hur gör jag?

 4. Lyckas inte minska storleken på knapparna… hur gör jag?
  det kommer inte upp ngt att dra mindre/större/byta färg

Lämna en kommentar