Vi presenterar 4 designade och fräscha mallar till ditt nyhetsbrev!

Behöver du mallar till nyhetsbrev? Nu presenterar vi 4 fräscha och designade mallar till ditt nyhetsbrev. Vi har lyssnat på våra användare och gjort Get a Newsletter ännu enklare att använda. 

Vi har skapat nya mallar till ditt nyhetsbrev för att göra det ännu enklare och snabbare för dig att skapa snygga nyhetsbrev. Du kan självklart anpassa färger, typsnitt, block och bilder så att de överensstämmer med ditt företags grafiska profil. Använd dem till kommande kampanjer eller som inspiration till ditt eget nyhetsbrev! Mallarna finns i kategorierna ”Blog”, ”News”, ”Ecommerce” och ”Event”, men fungerar likväl för andra typer av företag och utskick.

Du hittar mallarna inne i verktyget  genom att klicka på utskick och sedan ”Lägg till utskick”.  På den första raden högst upp hittar du de nya fyra mallarna till ditt nyhetsbrev. Om du är nyfiken på hur mallarna ser ut redan nu – klicka på bilderna nedan!

Om du inte är användare hos Get a Newsletter än – registrera ett gratiskonto och kom igång med dina nyhetsbrev redan idag!

Mallar till nyhetsbrev 1: Om du är fotograf, driver en blogg eller vill skicka ett mer personligt nyhetsbrev passar denna mall perfekt!

mallar till nyhetsbrev

Mallar till nyhetsbrev 2: Kanske vill du bjuda in ett ett event, föreläsning eller seminarium? Då rekommenderar vi den här mallen!

mallar till nyhetsbrev

Mallar till nyhetsbrev 3: Till dig som driver en e-butik har vi skräddarsytt den perfekta mallen med utrymme att marknadsföra dina produkter för bästa resultat. 

mallar till nyhetsbrev

Mallar till nyhetsbrev 4: Har det hänt något nytt på företaget? Delar du med dig av kunskap i dina nyhetsbrev? Då kan den här mallen passa bra. 

mallar till nyhetsbrev

Har du några minuter över? Läs gärna också: 


3 tips på hur du kan designa ditt nyhetsbrev
7 tips – skriv nyhetsbrev som blir lästa
Hur får jag mina prenumeranter att öppna och läsa mitt nyhetsbrev?
Svårt att hitta tid till dina nyhetsbrev?
gan

 1. Erik says:

  Stort tack för de nya mallarna!
  Jag kommer att använda nr4 för den passar oss bäst. Den sitter verkligen som en smäck, mitt Marsbrev blev jättesnyggt!
  Ser nästan löjligt proffsigt ut tack vare er mall. 🙂
  Erik

  • gan says:

   Vilken fin kommentar! Den gör oss väldigt glad, tack själv! 🙂

Lämna en kommentar