Ditt kompletta verktyg för nyhetsbrev

Ingen uppsägningstid eller dolda avgifter – testa kostnadsfritt och uppgradera när du känner dig redo.
Jag vill testa tjänsten

Vill du berätta något, stärka ditt varumärke, eller sälja mer?

Då är du i gott sällskap – över 30 000 använder oss för att öka sin närvaro och skapa lönsammare relationer.

Jag har alltid beundrat produkter, vetenskapliga såväl som andra, som lyckats leva upp till Einsteins måtto om att “Everything should be made as simple as possible, but not simpler”. Get a Newsletter har lyckats med det och jag är full av beundran. Lätt att använda men innehåller alla de funktioner som man kan önska sig.

– PETER HEDSTRÖM, METRIKA CONSULTING

”Vi har använt GAN till våra nyhetsbrev i 7 år och är mycket nöjda! Lätt att använda och aldrig några problem. Utan tvekan vår mest prisvärda marknadsföringskanal.”

– TOBIAS NORÉN, KNIVBUTIK.SE

Bästa med er är att ni ständigt utvecklar verktyget som man gör nyhetsbrevet med så de är så lätt att göra och man har ingen ”ångest” att nu måste jag göra nyhetsbrevet utan enkelt och snabbt att göra de. 5 min sen är de klart så man kan nyttja tiden till att utveckla företaget istället.

– ROGER BÖRJESSON, KAGANS BUSS

Läs vad andra kunder tycker om tjänsten

På några minuter har du skapat ett professionellt nyhetsbrev

Ingen kodning krävs

Oavsett om ditt syfte är att sälja eller dela med dig av nyheter kan du enkelt skapa ett snyggt nyhetsbrev för ditt ändamål. Välj sedan om du vill skicka ditt nyhetsbrev direkt, automatiskt eller schemalagt.

get-a-newsletter

Se vad som fungerar

Med lättöverskådliga rapporter kan du enkelt följa upp och utvärdera ditt nyhetsbrev för att se vilket erbjudande/artikel som gav bäst resultat. Ta med dig din nyvunna kunskap och använd den för att skapa ett attraktivare nyhetsbrev som engagerar din målgrupp ännu mer.

resultat

Uppfinn inte hjulet

Inspireras av hur några andra grymma användare har valt att skapa sina nyhetsbrev.

Vill du komma igång snabbt och enkelt kan du välja någon av de schyssta mallarna som våra experter har tagit fram eller låt kreativiteten flöda fritt och skapa din egen design.

Inspireras

Nyfiken på att testa tjänsten?

Testa tjänsten kostnadsfritt idag för att se om tjänsten passar dig.