Ditt kompletta verktyg för nyhetsbrev.

Skapa fantastiska nyhetsbrev. Det är enkelt och gratis.
Registrera dig för ett gratiskonto
KOM IGÅNG PÅ 2 MINUTER

Registrera din mailadress, testa tjänsten och skicka ditt första nyhetsbrev redan idag – du kommer märka hur enkelt det är.

SVÅRT BLIR ENKELT

Vi har gjort allt det svåra enkelt, det som är kvar att göra för dig är att välja en mall, skriva text och ladda upp bilder.

VI FINNS HÄR

Ibland uppstår det frågor och funderingar, när det händer så finns vår grymma kundtjänst (med 98 % kundnöjdhet) här för dig.

Vill du berätta något, stärka ditt varumärke, eller sälja mer?

Då är du i gott sällskap – över 30 000 använder oss för att öka sin närvaro och skapa lönsammare relationer.

Jag har alltid beundrat produkter, vetenskapliga såväl som andra, som lyckats leva upp till Einsteins måtto om att “Everything should be made as simple as possible, but not simpler”. Get a Newsletter har lyckats med det och jag är full av beundran. Lätt att använda men innehåller alla de funktioner som man kan önska sig.

– PETER HEDSTRÖM, METRIKA CONSULTING

”Vi har använt GAN till våra nyhetsbrev i 7 år och är mycket nöjda! Lätt att använda och aldrig några problem. Utan tvekan vår mest prisvärda marknadsföringskanal.”

– TOBIAS NORÉN, KNIVBUTIK.SE

Bästa med er är att ni ständigt utvecklar verktyget som man gör nyhetsbrevet med så de är så lätt att göra och man har ingen ”ångest” att nu måste jag göra nyhetsbrevet utan enkelt och snabbt att göra de. 5 min sen är de klart så man kan nyttja tiden till att utveckla företaget istället.

– ROGER BÖRJESSON, KAGANS BUSS

Läs vad andra kunder tycker om tjänsten

Uppfinn inte hjulet

Inspireras av hur några andra grymma användare har valt att skapa sina nyhetsbrev.

Vill du komma igång snabbt och enkelt kan du välja någon av de schyssta mallarna som våra experter har tagit fram eller låt kreativiteten flöda fritt och skapa din egen design.

Inspireras

Det ska vara enkelt

Oavsett om ditt syfte är att sälja eller dela med dig av nyheter kan du enkelt skapa ett snyggt nyhetsbrev för ditt ändamål. Välj sedan om du vill skicka ditt nyhetsbrev direkt, automatiskt eller schemalagt.

get-a-newsletter

Se vad som fungerar

Med lättöverskådliga rapporter kan du enkelt följa upp och utvärdera ditt nyhetsbrev för att se vilket erbjudande/artikel som gav bäst resultat. Ta med dig din nyvunna kunskap och använd den för att skapa ett attraktivare nyhetsbrev som engagerar din målgrupp ännu mer.

resultat

Så här kan nyhetsbrev hjälpa dig

MEST OMTYCKT

90 %  föredrar att företag skickar erbjudanden och information via nyhetsbrev (jämfört med Facebook 10 % och SMS 5 %).

ÖKAD FÖRSÄLJNING

66% har gjort ett köp efter att de har tagit emot ett erbjudande via mail. Studier visar också att dessa personer spenderar 138 % mer.

HÖG AVKASTNING

Nyhetsbrev är en effektiv kommunikationskanal som ger bäst ROI (Return of Investment) med hela 40 kr för varje investerad krona.

Nyfiken på att testa tjänsten?

Du registrerar dig lätt, gratis och utan några förpliktelser.